Ciolacu: Eu îmi menţin părerea că pe 8 decembrie România intră în Schengen. Austria, stat prieten

„Eu îmi menţin părerea că pe data de 8 decembrie vom intra în Spaţiul Schengen şi nu cred că alt stat al UE, stat prieten, cum este Austria, se poate opune pe nedrept intrării României în Spaţiul Schengen”, spune Marcel Ciolacu

906 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Eu îmi menţin părerea că pe 8 decembrie România intră în Schengen. Austria, stat prieten

Ciolacu: Eu îmi menţin părerea că pe 8 decembrie România intră în Schengen. Austria, stat prieten

„Sunt ferm convins că vor fi discuţii până în ultima clipă. Şi eu comunic cu prim-ministrul. O să am, sunt ferm convins, şi o discuţie astăzi, dacă nu chiar o întâlnire, pe acest subiect. (...) Eu îmi menţin părerea că pe data de 8 decembrie vom intra în Spaţiul Schengen şi nu cred că alt stat al UE, stat prieten, cum este Austria, se poate opune pe nedrept intrării României în Spaţiul Schengen”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că România îndeplineşte toate condiţiile tehnice de foarte mult timp, iar pe data de 8 decembrie se va da un vot politic.

Austria a rămas singurul stat membru al Uniunii Europene care se opune intrării României şi Bulgariei în Schengen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici