Ciolacu, la tabăra de sinistraţi din Slobozia Conachi: încă 2 oameni sunt dispăruţi

  • Încă două persoane sunt de negăsit, spune, duminică, premierul Marcel Ciolacu.
  • Acesta spune că după viitura de sâmbătă spre duminică nu au mai fost pierderi de vieţi omeneşti.
Urmărește
247 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, la tabăra de sinistraţi din Slobozia Conachi: încă 2 oameni sunt dispăruţi

Sursa foto: captură video Facebook / Marcel Ciolacu

„Nu avem o veste foarte bună. Încă sunt două persoane dispărute de acum două nopţi”, spune premierul Marcel Ciolacu, prezent la tabăra de sinistraţi din Slobozia Conachi.

Acesta afirmă că ceea ce este foarte important este că după viitura venită în timpul nopţii nu au mai fost pierderi de vieţi omeneşti.

„Lupta cu apele a fost sub control. Domnul ministru al Mediului a venit cu o întreagă echipă de specialişti de la Apele Române, echipă care va rămâne împreună cu Prefectura, cu preşedintele CJ să găsească cele mai bune soluţii într-un termen foarte scurt. Poate apelăm şi la Universitatea de Construcţii ca totuşi să nu se mai întâmple asta în zonă, pentru că e a treia oară când se întâmplă acest lucru. Exista un proiect înainte cu un baraj. Vedem în ce stadiu este. Era într-un stadiu aproape 70% finalizat, dar cred că prioritară este reefacerea infrastructurii”, a spus Ciolacu.

Ciolacu speră ca de luni sau marţi, după retragerea apelor, să se intervină rapid.

„Trebuie făcută curăţenie, apoi intervenit în gospodăriile oamenilor. Toate lucrurile trebuie să meargă paralel”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici