Ciolacu mulţumeşte Naţionalei: Aţi reuşit să uniţi, din nou, toţi românii / Şi Ciucă a transmis un mesaj tricolorilor

  • Premierul Marcel Ciolacu a mulţumit echipei naţionale a României.
  • „Aţi reuşit să uniţi, din nou, toţi românii”, a transmis şeful Guvernului.
  • România a fost eliminată marţi de la Euro după ce a pierdut cu 3-0 în optimi în faţa Olandei.
98 afișări
Imaginea articolului Ciolacu mulţumeşte Naţionalei: Aţi reuşit să uniţi, din nou, toţi românii / Şi Ciucă a transmis un mesaj tricolorilor

Marcel Ciolacu, la meciul Romania-Ucraina din cadrul Campionatului European

„Mulţumesc echipei naţionale! Aţi reuşit să uniţi - din nou - toţi românii! România are viitor!”, a scris pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Şi preşedintele Senatului Nicolae Ciucă le-a mulţumit jucătorilor pentru „bucuria şi mândria pe care ni le-aţi adus săptămânile acestea”.

Echipa naţională de fotbal a României a fost eliminată de la Euro 2024, după ce a pierdut meciul din optimile de finală cu Olanda, scor 3-0 (1-0). La final de meci, din tribune, fanii scandau „România, România!”.

România rămâne cu o singură victorie în faţa Olandei şi părăseşte Euro 2024 cu o victorie, o remiză şi două înfrângeri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici