Ciolacu: Politicieni disperaţi inventează scenarii despre cum Rusia va profita la prezidenţiale

  • Am văzut anumiţi politicieni disperaţi să inventeze scenarii iresponsabile despre cum Rusia va profita la alegerile prezidenţiale din România, spune Marcel Ciolacu.
  • „Să fie clar, cât timp voi fi premier, nu va exista vreo imixtiune a Rusiei în procesul electoral de la noi!”.
Urmărește
84 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Politicieni disperaţi inventează scenarii despre cum Rusia va profita la prezidenţiale

Ciolacu: Politicieni disperaţi inventează scenarii despre cum Rusia va profita la prezidenţiale

„Am văzut ieri anumiţi politicieni disperaţi să-şi facă loc în turul doi să inventeze scenarii iresponsabile despre cum Rusia va profita la alegerile prezidenţiale din România. Să fie clar, cât timp voi fi premier, nu va exista vreo imixtiune a Rusiei în procesul electoral de la noi! Dimpotrivă, facem tot ce putem ca să diminuăm influenţa Rusiei în regiune. Iar cel mai bun mod este să aprobăm azi noi măsuri de sprijin pentru Republica Moldova, în domeniul energiei şi al infrastructurii rutiere”, spune Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de guvern.

El afirmă că susţinerea guvernului pro-european de la Chişinău şi a preşedintei Maia Sandu este „marea noastre prioritate”.

„Ştiu sigur că Rusia înţelge asta cu claritate din acţiunile României din ultima vreme”, încheie Ciolacu.

Nicolae Ciucă a spus marţi dimineaţă: „Se încearcă foarte mult ca în turul doi să intre liderul PSD şi liderul AUR. Este şi dorinţa Rusiei”.

Deputatul Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi, susţine că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secţie de votare pentru Simion” ca să îl ducă pe candidatul AUR în turul 2 la alegerile prezidenţiale alături de Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici