Ciolacu: Sportul este un cec în alb pentru viitorul nostru, pentru viitorul generaţiilor următoare

Sportul este un cec în alb pentru viitorul nostru, pentru viitorul generaţiilor următoare, spune, luni, Marcel Ciolacu, prezent la semnarea contractului de modernizare a bazei vechi COSR Izvorani, respectiv a contractului pentru consolidarea şi reabilitarea planşeului de la Piaţa Unirii.

Urmărește
103 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Sportul este un cec în alb pentru viitorul nostru, pentru viitorul generaţiilor următoare

Ciolacu: Sportul este un cec în alb pentru viitorul nostru, pentru viitorul generaţiilor următoare

„Mă bucur că antreprenoriatul românesc îşi adaugă astăzi, în portofoliu, două proiecte importante pentru români! Este o dovadă în plus a maturităţii la care au ajuns firmele româneşti, a competitivităţii lor pe o piaţă deschisă! Fie că vorbim de refacerea Planşeului de la Piaţa Unirii, fie că vorbim de modernizarea bazei sportive COSR, îmi doresc ca astfel de investiţii să fie multiplicate! De aceea, veţi găsi mereu în mine un partener pentru realizarea proiectelor ce contribuie la dezvoltarea României. Şi spun asta deoarece contractele pe care le vom semna astăzi reprezintă, chiar dacă în moduri diferite, investiţii în viitorul nostru. Pe de o parte, vorbim de o investiţie într-o Capitală sigură pentru cei care traversează zilnic zona Unirii, fie cu maşina, fie cu metroul”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că a doua investiţie se referă la infrastructura sportivă de top care să contribuie la performanţele sportivilor români.

„Ambele contracte au în centrul preocupărilor noastre românii, rezolvarea problemelor de zi cu zi şi, mai ales, perspectivele pe care statul le creează pentru ei. România trebuie să investească în sport! Atât în sportul de performanţă, cât şi în sportul de mase. Sportul este practic un cec în alb pentru viitorul nostru, pentru viitorul generaţiilor următoare”, adaugă premierul.

Marcel Ciolacu arată că Guvernul, prin CNI, a finalizat 210 săli de sport, 49 de complexuri sportive şi 16 bazine de înot în toată ţara, iar în execuţie sunt peste 380 de obiective de investiţii în infrastructura sportivă.

„Refacerea Planşeului de la Piaţa Unirii, un nod vital pentru siguranţa celor aflaţi în trafic, dar şi a întregii zone! Ştiu că nu este un proiect uşor. În plus, pe parcursul lucrărilor, vom avea o perioadă cu restricţii de trafic. De aceea, este esenţial ca lucrările să fie realizate rapid, în termenele stabilite”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici