Cioloş, despre numirea lui Neacşu: „Liniştea peneliştilor se plăteşte cu funcţii pentru penali”

Liderul USR, Dacian Cioloş, critică numirea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar general al Guvernului: „Liniştea peneliştilor se plăteşte cu funcţii pentru penali”.

757 afișări
Imaginea articolului Cioloş, despre numirea lui Neacşu: „Liniştea peneliştilor se plăteşte cu funcţii pentru penali”

Cioloş, despre numirea lui Neacşu: „Liniştea peneliştilor se plăteşte cu funcţii pentru penali”

Preşedintele USR, Dacian Cioloş a criticat numirea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar geeral al Guvernului pentru că este condamnat penal pentru conflict de interese.

„Conflictul de interese este furt şi înşelare a încrederii cetăţenilor în stat şi în exponenţii săi, domnule Ciolacu! Domnul Marian Neacşu, pe care îl apăraţi în felul acesta pentru a-l putea planta la Secretariatul General al Guvernului, este condamnat penal”, scrie pe Facebook Dacian Cioloş.

El îi critică şi pe liberali.

„Aş vrea să ştiu şi ce crede noul premier care va conduce un guvern cu un secretar general condamnat penal exact pentru înşelarea încrederii cetăţenilor în capacitatea lui de a-i reprezenta în stat. (...) Nu am văzut niciun semn de la PNL că ar fi deranjat de numirea Laurei Vicol la preşedinţia Comisiei juridice din Parlament şi cred că aceeaşi tăcere asurzitoare va însoţi şi numirea lui Marian Neacşu la conducerea Secretariatului General. Liniştea peneliştilor se plăteşte cu funcţii pentru penali”, încheie liderul USR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici