Ciucă: E greu de crezut că Ciolacu îşi aminteşte ceva, dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută

Chiar dacă nu a menţionat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu îşi aminteşte ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută, este replica lui Nicolae Ciucă la ultimul mesaj al liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește
202 afișări
Imaginea articolului Ciucă: E greu de crezut că Ciolacu îşi aminteşte ceva, dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută

Ciucă: E greu de crezut că Ciolacu îşi aminteşte ceva, dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută

„Chiar dacă nu a menţionat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu îşi aminteşte ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

Reacţia liderului PNL, Nicolae Ciucă, vine după ce Marcel Ciolacu trasmis: „Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie. Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii...”.

Premierul a postat programul său din 3 aprilie, când a avut, printre altele, o întrevedere cu omologul maghiar Viktor Orban, două întâlniri la Palatul Victoria şi o deplasare în judeţul Giurgiu.

Pe 3 aprilie a avut loc o discuţie între liderii PSD şi PNL, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, despre proiectul de lege care să dea posibilitatea şefului statului să candideze la alegerile parlamentare, ca independent pe lista unui partid politic, iar preşedintele social-democraţilor a promis susţinerea acestui demers, au afirmat surse din PNL.

Liderii social-democraţi au decis, luni, cu unanimitate de voturi, să se opună amendamentului ce i-ar permite preşedintelui României să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe listele unui partid.

Este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, motiv pentru care vom avea o atitudine pe măsură”, spune Nicolae Ciucă, după ce PSD a decis să nu susţină amendamentul „Iohannis”.4

PNL a depus, miercuri, în Parlament un proiect de lege, iniţiat de liderii senatorilor şi deputaţilor liberal, Daniel Fenechiu şi Gabriel Andronache, prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare ca independent pe listele unui partid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici