Ciucă, noi critici la adresa PSD: Dolj, Olt şi Gorj au fost condamnate la subdezvoltare

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a lansat noi critici la adresa social-democraţilor: „Din păcate, astăzi, vedem că Dolj, Olt şi Gorj au fost condamnate la subdezvoltare de indivizi şi partide care au pus pe primul loc interesele lor politice, şi nu nevoile comunităţilor”.

Urmărește
277 afișări
Imaginea articolului Ciucă, noi critici la adresa PSD: Dolj, Olt şi Gorj au fost condamnate la subdezvoltare

Doljul va rămâne pentru mine <acasă>, judeţul meu de suflet, locul unde mi-am petrecut copilăria şi tinereţea. Din păcate, astăzi, vedem că Dolj, Olt şi Gorj au fost condamnate la subdezvoltare de indivizi şi partide care au pus pe primul loc interesele lor politice, şi nu nevoile comunităţilor. Obiectivul meu este clar: cât timp voi rămâne în politică, voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a aduce dezvoltare şi prosperitate în toate regiunile ţării”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El apreciază că „PNL a demonstrat că se pot face lucruri măreţe în doar cinci ani de guvernare”.

„Investiţiile în infrastructură, creşterea economică şi absorbţia fondurilor europene sunt dovezi clare. Dar şi creşterile de pensii şi venituri. Guvernul trebuie să continue să fie un partener al mediului de afaceri, pentru că investiţiile înseamnă prosperitate, locuri de muncă şi, implicit, un nivel de trai mai bun. Şi acesta trebuie să fie singurul nostru ţel: binele românilor şi dezvoltarea României”, încheie Ciucă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici