Ciucă, solicitare către Ciolacu: Să trateze cu maximă responsabilitate situaţia de la spitalul Pantelimon

  • „În calitate de partener de coaliţie, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situaţia de la spitalul Pantelimon”, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă.
  • El spune că a observat „declaraţiile contradictorii ale premierului”: „Românii nu au nevoie de atitudini politicianiste în asemenea situaţii.”
Urmărește
976 afișări
Imaginea articolului Ciucă, solicitare către Ciolacu: Să trateze cu maximă responsabilitate situaţia de la spitalul Pantelimon

Ciucă, solicitare către Ciolacu: Să trateze cu maximă responsabilitate situaţia de la Pantelimon

„Am observat ardoarea cu care premierul Marcel Ciolacu aduce în discuţie problema cărţii pe care am scris-o. Îi transmit să stea liniştit! Va avea un exemplar cu dedicaţie, sper că va reuşi să-l citescă. Dar până atunci, în calitate de partener de coaliţie, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situaţia de la spitalul Pantelimon”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

Liderul PONL afirmă că a observat controversele din presă şi declaraţiile contradictorii ale premierului Marcel Ciolacu.

„Cred că este nevoie de mult mai mult curaj politic şi onestitate. Trebuie spuse lucrurile exact aşa cum sunt, fără a căuta popularitate. Indiferent cine a greşit, dacă s-au grăbit procurorii sau dacă există vreo situaţie în care medicii au acţionat în afara normelor, premierul României trebuie să transmită încredere în justiţie şi sistemul de sănătate. Nu să spună azi ceva, iar mâine altceva. Este cea mai nefericită decizie, iar românii nu au nevoie de atitudini politicianiste în asemenea situaţii”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici