Cristian Popescu Piedone anunţă că va candida pentru un mandat de senator

  • Preşedintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, anunţă că va candida pentru un mandat de senator.
  • El a intrat în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei la alegerile din 9 iunie şi a obţinut 15,48% din voturi.
Urmărește
661 afișări
Imaginea articolului Cristian Popescu Piedone anunţă că va candida pentru un mandat de senator

Cristian Popescu Piedone anunţă că va candida pentru un mandat de senator

„Dragilor, cu sprijinul vostru, cu votul vostru… Cristian Victor Popescu Piedone va fi… viitor senator al României! Împreună, ne vom ocupa, cum trebuie, de ţară! Împreună, vom face imposibilul posibil pentru România”, scrie pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

El nu precizează pe ce liste va candida.

„Oameni buni, vă mulţumesc pentru ospitalitate! Credeţi-mă: tot ceea ce reuşim împreună… este doar normalitate! Alături de Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, comunitatea aceasta va avea mai mult confort şi o mult mai bună dezvoltare! Sectorul 5 va fi un loc perfect pentru copii, pentru adolescenţi, pentru tineri, pentru seniori! Sectorul 5 va fi locul pe care fiecare bucureştean şi-l va dori ca domiciliu”, afirmă el.

Cristian Popescu Piedone a candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei, din partea PUSL. El a obţinut 15,48% din voturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici