Dragnea spune că niciunul dintre candidaţii PSD pentru Primăria Braşov nu l-a impresionat

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Braşov, după ce a ascultat discursurile celor patru candidaţi care vor susţinerea partidului pentru a putea candida la funcţia de primar al Braşovului, că nu l-ar vota pe niciunul deoarece aceştia nu l-au convins cu nimic.

177 afișări
Imaginea articolului Dragnea spune că niciunul dintre candidaţii PSD pentru Primăria Braşov nu l-a impresionat

Dragnea spune că niciunul dintre candidaţii PSD pentru Primăria Braşov nu l-a impresionat (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Stimaţi colegi, v-am ascultat pe fiecare, dar, dacă ar fi să votez acum, eu nu v-aş vota pe niciunul. N-am auzit un proiect, un motiv pentru care trebuie să fiţi primari. Am înţeles, jumătate din problemă e rezolvată: vă doriţi. Şi asta e extrem de important. (...) Gândiţi-vă în mod serios ce propuneţi voi pentru acest municipiu. Voi, împreună cu echipa voastră, când veţi reuşi să faceţi un proiect pentru viitor pentru acest municipiu pe care în primul rând să-l construiţi voi, un proiect în care să credeţi şi apoi să convingeţi cetăţenii, dar nu cu minciuni, atunci aveţi şanse să câştigaţi“, a spus Dragnea, la Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD Braşov, organizată la Hotel Aro Palace.

Dragnea le-a mai spus că nu este suficient ca un candidat să câştige competiţia din interiorul partidului, ci să câştige şi cetăţenii.

Cei patru candidaţi PSD pentru Primăria Braşov sunt consilierul local Răzvan Popa (fost viceprimar), Sorin Susanu - şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, dr. Dan Grigorescu - fost director al Spitalului Judeţean Braşov şi consilierul local Cătălin Leonte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici