Elena Lasconi, candidată pentru conducerea USR: Dacă Cioloş face un pas în spate, posibil să putem colabora cu foşti colegi din REPER

  • Candidata la preşedinţia USR Elena Lasconi anunţă la RFI că este în discuţii cu partidul REPER şi cu eurodeputatul Vlad Gheorghe.
  • ”Dacă Dacian Cioloş face un pas în spate, e foarte posibil ca noi să putem colabora cu foşti colegi care sunt acum în REPER”, spune ea.
595 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi, candidată pentru conducerea USR: Dacă Cioloş face un pas în spate, posibil să putem colabora cu foşti colegi din REPER

Elena Lasconi, candidată pentru conducerea USR: Dacă Cioloş face un pas în spate, posibil să putem colabora cu foşti colegi din REPER

Elena Lasconi declară după rezultatul slab al USR de la alegerile din 9 iunie că Alianţa Dreapta Unită a fost un eşec.

„Eu nu cred că noi mai putem să defilăm cu domnul Orban, cu domnul Tomac, dar pe de altă parte, cred că există, adică ştiu că există şi am şi vorbit deja, mulţi oameni buni şi în Forţa Dreptei şi în PMP”, spune Elena Lasconi.

În opinia sa, „există mulţi oameni buni şi în REPER, dar noi nu mai avem cum să batem palma cu domnul Cioloş, adică domnul Cioloş, dacă face un pas în spate, e foarte posibil ca noi să putem colabora cu foşti colegi care sunt acum în REPER”. Întrebată ce înseamnă ca Dacian Cioloş să facă un pas în spate, Elena Lasconi a răspuns: „Eu deja sunt în discuţii cu ei. O să găsească ei varianta, nu le-o dau eu, că nu am de ce, eu sunt în USR, nu în REPER”.

Ea spune că eurodeputatul independent Vlad Gheorghe, demisionar din USR, se va întoarce în partid.

„Am luat legătura şi cu persoane care au fost ostilizate şi care au plecat din USR. Am vorbit şi cu Vlad Gheorghe, care a făcut aproape 3%, nu a intrat în Parlamentul European, dar este un om foarte bun, pe care eu îl apreciez şi-l respect şi va veni alături de noi”, încheie Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici