Explicaţia lui Robu pentru eşecul de la Timişoara: Gafe de comunicare şi alăturarea cu PSD

Nicolae Robu, candidat PNL-PSD la Primăria Timişoara, susţine că vina pentru eşecul său o reprezintă gafele de comunicare şi alăturarea liberalilor de social-democraţi în Timişoara.

649 afișări
Imaginea articolului Explicaţia lui Robu pentru eşecul de la Timişoara: Gafe de comunicare şi alăturarea cu PSD

„Stimaţi 40.116 timişoreni care mi-aţi dat votul ieri, 09.06.2024, Da, atâţia aţi fost: 40.116! Şi ţin să vă mulţumesc din tot sufletul pentru încrederea pe care mi-aţi arătat-o ieri. Faptul că aţi fost cu 12.520 mai mulţi ca în 2020 pentru mine înseamnă enorm. Cu atât mai mult, cu cât această creştere rezultă în urma unor pierderi de multe mii, probabil peste 10.000 de voturi prin: imaginea creată de disensiunea intervenită în PNL şi trecerea în tabăra Fritz a unui nr important de membri PNL şi simpatizanţi ai lor, alăturarea cu PSD, ştiut dezavuată în Timişoara, de numeroşi membri şi simpatizanţi PNL, gafele în comunicare ale unor persoane, membri PNL. <Măiestria> cu care dl Fritz a ştiut să inducă ideea că eu aş fi <Robul>clanurilor, iar el luptător contra lor, când de fapt sunt atâtea dovezi pt cine vrea să ştie adevărul că cel ce a luptat cu adevărat cu clanurile am fost eu, eu pe tot intervalul 2013 - 2020, dl Fritz fiind, ca şi cu multe alte lucruri, doar un profitor în plină campanie”, scrie pe Facebook Nicolae Robu.

El afirmă că „12.520 e mult, mai ales în condiţiile date”, dar „totalul de 40.116 voturi câte am obţinut înseamnă şi el mult, dar… nu destul”

„Dl Fritz a crescut şi el -culmea, chiar aşa, după prestaţia jalnică avută!-, dar, doar cu 3.632 de voturi, deşi a beneficiat -nu avem cuantificări să ştim cu cât. Asta e, stimaţi timişoreni, eu vă mulţumesc mult pt tot. Vă sunt profund recunoscător că mi-aţi fost alături şi regret enorm că n-am reuşit să câştig, pt a face, cu suportul dv, din postura de Primar, ca oraşul nostru să aibă un alt curs, unul normal, pozitiv, de care să ne bucurăm cu toţii, noi, toţi locuitorii săi! Programul meu pt Timişoara anilor 2024 - 2028 şi ce-am lăsat în urmă din perioada 2012 - 2020 sunt convins că au stat la baza opţiunii dv pentru mine. Chiar e un program care ar fi săltat Timişoara la înalte cote, la cote binemeritate şi garantat tangibile, dat fiind potenţialu-i”, încheie Robu.

Alegerile pentru Primăria Timişoara au fost câştigate de Dominic Fritz, care a obţinut un nou mandat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici