Fostul ofiţer Ciucă a vorbit despre patriotism la Oradea

În aceste vremuri complicate, în care securitatea Europei este pusă la încercare şi războiul a revenit pe vechiul continent, „se cuvine să vorbim din nou şi cu mai multă forţă despre patriotism”, a spus, sâmbătă, la Oradea, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

183 afișări
Imaginea articolului Fostul ofiţer Ciucă a vorbit despre patriotism la Oradea

Fostul ofiţer Ciucă a vorbit despre patriotism la Oradea

„Se cuvine să vorbim din nou şi cu mai multă forţă despre patriotism, despre iubirea de patrie. Patriotismul înseamnă să învăţăm din trecut şi să acţionăm în prezent, cu gândul la copiii noştri, la viitorul lor şi al României. Patriotismul nu înseamnă slogane, exprimări în scop populist, ci în mod autentic”, a spus Ciucă.

Preşedintele PNL a adăugat că parada militară de la Ordaea are pentru el o semnificaţie personală: „Armata a fost întotdeauna în slujba poporului. Armata este una dintre instituţiile fundamentale în apărarea cetăţii, a democraţiei şi a libertăţii. O armată puternică în serviciul cetăţenilor este garanţia păcii. Ca militari, ştiu ce înseamnă devotamentul faţă de naţiune, jurământul de credinţă şi spiritul de sacrificiu. Atunci când îmbraci haina militară, o faci cu responsabilitate, ştiind că apărarea ţării tale este mai presus de propria viaţă”.

Ca om politic, a spus Ciucă, ştie că „trebuie să continuăm să fim în slujba oamenilor. Suntem într-un an crucial pentru România, pentru Europa şi pentru destinul democraţiei în întreaga lume. Trebuie să ne ridicăm la înălţimea momentului şi la aşteptările oamenilor”.

Ciucă a participat la evenimentul intitulat „105 ani de la instaurarea administraţiei româneşti în judeţul Bihor şi în Oradea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
patriotism,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici