Gabriela Firea,despre declaraţiile lui Nicolae Bădălău: Tăcerea mea ar însemna că toţi gândim la fel

Românii care muncesc străinătate trimit bani familiilor rămase acasă şi contribuie la creşterea economică, ei trăiesc permanent cu dorul de ţară în suflet şi trebuie respectaţi, scrie, vineri seara, pe Facebook, Gabriela Firea, care spune că nu este de acord cu declaraţiile lui Nicolae Bădălău.

694 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea,despre declaraţiile lui Nicolae Bădălău: Tăcerea mea ar însemna că toţi gândim la fel

Gabriela Firea,despre declaraţiile lui Nicolae Bădălău: Tăcerea mea ar însemna că toţi gândim la fel

„Mama mea a lucrat 10 ani în Italia. Fratele meu, 6 ani. Am multe rude, prieteni şi foşti colegi care lucrează în Italia, Spania, Germania, Israel, chiar în Statele Unite ale Americii. Nu pot fi de acord cu declaraţiile din ultimele ore despre ce reprezintă diaspora. Nu vreau să polemizez cu proprii colegi de partid, nici să ies în evidenţă, dar tăcerea mea, şi a celorlalţi colegi, ar însemna că toţi gândim la fel”, a scris primarul general, Gabriela Firea, pe Facebook, referindu-se la declaraţiile lui Nicolae Bădălău, despre românii din Diaspora.

Firea spune că fiecare trebuie să înţeleagă faptul că orice declaraţie publică a unui politician, precum şi orice acţiune, este „sub lupa presei şi a opiniei publice. Pentru că aşa este normal în democraţie”.

„Să nu uităm că românii care muncesc în afara ţării trimit bani familiilor rămase acasă şi contribuie decisiv la creşterea economică. Dar, cel mai important, trăiesc permanent cu dorul de ţară în suflet. Trebuie respectaţi, pentru că sunt fraţii noştri”, a mai scris Firea.

Reacţiile mai multor politicieni vin după ce Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici