Geoană: Sper să constatăm la moţiune existenţa unei noi majorităţi, să propună guvern de specialişti

Liderul PSD, Mircea Geoană, a afirmat, duminică, la Bistriţa, că speră să poată constata, cu ocazia moţiunii de cenzură, existenţa unei noi majorităţi în Parlament, care să propună un nou Executiv, format din "buni specialişti", pentru a pune capăt "unui guvern şi regim politic care au dezamăgit".

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Geoană: Sper să constatăm la moţiune existenţa unei noi majorităţi, să propună guvern de specialişti

Geoană: Sper să constatăm la moţiune existenţa unei noi majorităţi, să propună guvern de specialişti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Să începem demolarea regimului Băsescu-Boc, sper să fie prima moţiune de cenzură din ultimii 20 de ani care reuşeşte. După 20 de ani, ce lecţie am învăţat, după un an şi ceva de criză extrem de dură ce lecţie am învăţat, şi PSD poate e vinovat că în ultimii 20 de ani România nu a mers atât de bine, dar suntem hotărâţi să reuşim să punem capăt unui guvern şi regim politic care au dezamăgit majoritatea populaţiei", a spus Geoană.

El a spus că speră ca săptămâna viitoare să se dea şansa unui guvern de "buni specialişti", care "să înceapă să pună pe picioare un început de politică economică dramatic diferită" de cea actuală.

"Sper să putem constata cu ocazia moţiunii existenţa unei noi majorităţi în Parlament, care să propună un nou guvern. Avem nevoie de un guvern de buni specialişti, care să poată să lucreze cu noua majoritate un proiect de buget", a spus el.

Geoană a mai spus că PSD are un dialog cu PNL şi "cu cei care vor să susţină moţiunea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici