George Simion, la Parchetul General: Am venit să îmi cer telefonul şi să îmi cer dreptatea

Am venit să îmi cer telefonul şi să îmi cer dreptatea, spune liderul AUR, George Simion, prezent, joi, la Parchetul General.

357 afișări
Imaginea articolului George Simion, la Parchetul General: Am venit să îmi cer telefonul şi să îmi cer dreptatea

George Simion, la Parchetul General: Am venit să îmi cer telefonul şi să îmi cer dreptatea

„Am venit la Parchetul General pentru a cere clarificări, pentru a-mi cere telefonul înapoi şi pentru a mă scutura, efectiv, de mizeria aruncată cu trei zile înainte de alegerile din 9 iunie asupra noastră. Au trecut două săptămâni, fix 14 zile din data în care colegii noştri au fost ridicaţi de pe stradă şi vouă vi s-a spus, pentru că nu este nimic oficial, că George Simion ar fi falsificat semnături nu pentru el, ci pentru alţii. Se distrug probe dacă asta îi interesează, semnăturile false de la alegeri. Eu am venit să fac denunţuri în urmă cu două săptămâni, aici ,în faţa Parchetului, nu m-a primit nimeni, spunând că nu e program de registratură şi să trimit prin poştă. Nu am nicio calitate, nu s-a pronunţat numele meu, s-a dat către presă că eu aş fi cel căutat şi telefonul meu era la una din colege”, spune George Simion.

El afirmă că are date importante pe acel telefon.

„De două săptămâni iată că procurorii sunt la fel ca politicienii, sunt foarte leneşi, nu s-a făcut percheziţie informatică, dacă asta se urmărea, pe telefonul meu. Am venit să îmi cer telefonul şi să îmi cer dreptatea. Dacă eu sunt vinovat, să fiu audiat, să se spună, nu să se aştepte, probabil este un mandat de urmărire pe numele meu şi al colegilor şi suntem urmăriţi acum, încercând să se fabrice probe, nu cele din dosar sau ce mi s-a comunicat. Eu nu mă intimidez de lucrurile astea dar nici nu este normal, timp de nişte luni de zile, să fim privaţi de laptopuri, telefoane. Dacă vor să ne găsească cu ceva, poate am eu nişte idei. De exemplu, dacă îi interesează semnăturile, ştiu, am cunoştinţă despre faptul că PNL-ul a ajutat cu semnături partidul REPER. O să fie distruse acele semnături. Probabil vor să găsească altceva, am informaţii că mă vor ridica şi alte structuri ale Parchetului, de exemplu DNA-ul. Să mă ridice! Eu nu am nimic ilegal săvârşit, mă pun la dispoziţia oricărui organ de anchetă, dar asta e mai mult legat de calitatea noastră de competitori electorali. E o vânătoare de vrăjitoare şi nu am de gând să stau cu mâinile în sân şi să suport genul ăsta de presiuni”, încheie Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici