Hopincă: Oficial am fost votat noul primar al Sectorului 2. Campania electorală se încheie aici

Rareş Hopincă spune că, oficial, cu 52.966 de voturi, a fost votat noul primar al Sectorului 2. „Conflictele electorale încetează. Voi fi un primar al dialogului şi al consensului, nu un primar al conflictelor”, adaugă el.

Urmărește
455 afișări
Imaginea articolului Hopincă: Oficial am fost votat noul primar al Sectorului 2. Campania electorală se încheie aici

Hopincă: Oficial am fost votat noul primar al Sectorului 2. Campania electorală se încheie aici

„Oficial, cu 52.966 de voturi am fost votat noul primar al Sectorului 2. Le mulţumesc cetăţenilor pentru că au avut încredere în mine şi pentru că prin votul lor mi-au încredinţat mandatul de primar. E mare responsabilitate şi onoare, dar şi o muncă pe măsutră pe care înţeleg să o duc la bun sfârşit”, spune Rareş Hopincă.

El adaugă: „campania electorală se încheie aici”.

„Conflictele electorale încetează. Voi fi primarul tuturor cetăţenilor Sectorului 2, voi fi un primar al dialogului şi al consensului, nu un primar al conflictelor”, adaugă Hopincă.

El propune o procedură transparentă de tranziţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici