Incident de campanie. O femeie face mutre la spatele lui Sunak, în timpul discursului premierului britanic

Un nou incident de imagine în campania electorală a prim-ministrului Rishi Sunak.

311 afișări
Imaginea articolului Incident de campanie. O femeie face mutre la spatele lui Sunak, în timpul discursului premierului britanic

În timpul unuia dintre discursurile sale difuzate la televizor dintr-o fabrică din Devon, o spectatoare de sex feminin face în spatele lui face o serie de feţe care par să-l ironizeze, în special când spune „Ştiu cât de mult aţi suferit” (n.r. - prim-ministrul este un om foarte bogat).

După câteva minute, unul dintre ofiţerii de presă ai lui Sunak, realizând prejudiciul adus imaginii premierului, s-a poziţionat în public în aşa fel încât să acopere spectatoarea şi să împiedice ca respectiva să mai fie filmată de camere.

Scena iniţială nu a trecut însă neobservată, iar videoclipul a fost distribuit imediat pe reţelele de socializare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici