Iohannis, despre achiziţia unui avion prezidenţial: Această solicitare există de multă vreme

Există o solicitare de mai multă vreme pentru achiziţia unui avion prezidenţial, a declarat, marţi, la Seul, preşedintele Klaus Iohannis.

460 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre achiziţia unui avion prezidenţial: Această solicitare există de multă vreme

Iohannis, despre achiziţia unui avion prezidenţial: Această solicitare există de multă vreme

Întrebat marţi, în timpul unei conferinţe de presă, dacă există o solicitare a Adminstraţiei Prezidenţiale pentru achziţia unui avion prezidenţial, şeful statului a răspuns: „Da, această solicitare există de multă vreme, însă niciun Guvern nu a considerat că este momentul potrivit pentru aşa ceva. În rest, toate deplasările mele sunt planificate, oportune, în interesul României şi cu respectarea integrală a legislaţiei în vigoare”.

Klaus Iohannis a fost întrebat, de asemenea, de ce a ales o vizită cu un avion de lux în Coreea, în condiţiile în care economia României şchioapătă.

„În primul rând, economia României nu şchioapătă şi creşte în continuare şi nu cred că putem să facem o legătură între acestea două. Da, am venit într-o deplasare externă, aşa cum au fost şi multe altele în interesul şi pentru România”, a spus preşedintele.

„Nu ştiu cum definiţi un avion de lux, eu am venit cu o aeronavă mică”, a adăugat Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici