Iohannis, despre ieşirea din cursa pentru şefia NATO: Am decis că soarta NATO este mult mai importantă decât soarta mea politică

  • Preşedintele României, Klaus Iohannis, a comentat miercuri retragerea sa din cursa pentru şefia NATO
  • Am decis că soarta NATO este mult mai importantă decât soarta mea politică, a spus preşedintele.
  • Declaraţia a fost făcută la Washington, unde se desfăşoară summitul NATO.
Urmărește
408 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre ieşirea din cursa pentru şefia NATO: Am decis că soarta NATO este mult mai importantă decât soarta mea politică

Iohannis, la summitul NATO: Am decis că soarta NATO este mult mai importantă decât soarta mea politică

Liderul român a spus că discuţiile din interiorul NATO l-au determinat să renunţe la candidatura pentru şefia organizaţiei.

„Nu aş vrea să intru în detalii, deoarece ar trebui să dezvălui cum s-au poziţionat unii şi alţii, eu nu fac asa ceva. Au fost discuţii informale... în final am decis că soarta NATO este mult mai importantă decât soarta mea politică”, a spus Iohannis.

Preşedintele României a refuzat să spună dacă în prezent se discută despre o funcţie pentru el în structurile internaţionale.

„Asta va arăta viitorul”, a precizat Iohannis.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă la Summitul NATO de la Washington. Evenimentul a început marţi şi se va încheia joi. În cadrul reuniunii se vor adopta decizii importante cu privire la consolidarea sprijinului pe termen lung pentru Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici