Iohannis participă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024

Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Urmărește
171 afișări
Imaginea articolului Iohannis participă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024

Administraţia Prezidenţială a anunţat că joi, preşedintele Klaus Iohannis, participă, la ora 17.30, la recepţia oferită de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, la Palatul Elysée, în Paris.

Ulterior, de la 20.30, ora României, Iohannis participă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024, în Place du Trocadéro, din Paris.

În perioada 26 iulie - 10 august 2024, Parisul va găzdui Jocurile Olimpice. Vor fi două săptămâni de evenimente, la care vor participa cei mai mari atleţi din lume.

107 sportivi români fac parte din delegaţia pentru Paris, cu 3 mai mulţi ca la Tokyo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici