Kelemen: I-am spus lui Ponta că modificările la Codul fiscal privind agricultura sunt fără cap

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, că i-a transmis primului-ministru Victor Ponta, în cadrul întrevederii pe tema bugetului, că modificările la Codul fiscal privind agricultura sunt "fără cap".

211 afișări
Imaginea articolului Kelemen: I-am spus lui Ponta că modificările la Codul fiscal privind agricultura sunt fără cap

Kelemen Hunor (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Modificările la Codul fiscal care vor intra în vigoare în 2013 privind fiscalizarea în agricultură sunt fără cap, nu era foarte bine pregătit proiectul respectiv şi noi am considerat că trebuie ridicată această chestiune şi în faţa primului-ministru. (...) Am stabilit că vom continua dialogul, mai ales pe partea de Cod fiscal, pe fiscalizarea în agricultură", a spus Kelemen Hunor.

El a menţionat că, la întâlnirea cu premierul Ponta, parlamentarii UDMR au tras un semnal de alarmă privind investiţiile, apreciind că foarte multe proeicte începute nu vor fi finalizate şi criticând faptul că nu există alocări pentru investiţii mari. În acest context, potrivit lui Kelemen, UDMR a ridicat şi problema autostrăzii Transilvania, a cărei finalizare stagnează.

Liderul UDMR a spus că parlamentarii Uniunii îşi vor susţine în comisii şi plen amendamentele depuse.

Întrebat cum vor vota parlamentarii Uniunii în privinţa bugetului, liderul UDMR a spus că mare majoritate a acestora consideră că bugetul nu trebuie votat în forma actuală.

"E prematur să spunem cum votăm. Marea majoritate a colegilor spun că bugetul nu trebuie votat în asemenea formulă, dar vom lua decizia instituţională după dezbatere", a spus Kelemen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici