Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaţilor în Sălaj

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal, Lucian Bode, anunţă, joi, că prin votul membrilor Biroului Politic Judeţean al filialei Partidului Naţional Liberal Sălaj a fost desemnat să deschidă lista PNL pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Urmărește
284 afișări
Imaginea articolului Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaţilor în Sălaj

Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaţilor în Sălaj

„Prin votul membrilor Biroului Politic Judeţean al filialei Partidului Naţional Liberal Sălaj, am fost desemnat să deschid lista PNL pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 1 decembrie. Le mulţumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată, este o onoare şi o responsabilitate pentru mine”, scrie pe Facebook Lucian Bode.

El apreciază că filiala PNL Sălaj „vine în faţa sălăjenilor cu candidaturi puternice la Camera Deputaţilor şi Senat, cu oameni care au cariere solide şi care sunt implicaţi în viaţa comunităţii sălăjene”.

„Suntem o echipă hotărâtă să ducem proiectul liberal de dezvoltare într-o nouă etapă, împreună cu Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, cu primarii noştri, cu toţi aleşii locali, totul din dorinţa de a ne fi mai bine, acasă, în Sălaj. Va urma o perioadă în care avem de câştigat încrederea sălăjenilor. Ne vom pune la bătaie toată experienţa şi priceperea pentru Sălaj şi sălăjeni, iar prin unitate şi implicare vom performa la viitoarele alegeri”, încheie Bode.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici