Ludovic Orban anunţă alegeri parlamentare chiar de „Moş Nicolae”. Când ar putea avea loc alegerile locale

  • Alegerile locale ar putea avea loc la finalul lunii septembrie, începutul lunii octombrie
  • 6 decembrie este data cea mai probabilă pentru desfăşurarea alegerilor parlamentare
  • Orban: În iulie-august vom avea o reducere a numărului de cazuri de Covid-19
6156 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban anunţă alegeri parlamentare chiar de „Moş Nicolae”. Când ar putea avea loc alegerile locale

Ludovic Orban anunţă alegeri parlamentare chiar de „Moş Nicolae”. Când ar putea avea loc alegerile locale

În septembrie am putea merge la vot pentr a alege primarii. Ludovic Orban a anunţat în această seară că în iulie-august vom avea parte de o reducere a numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus, aşadar alegerile ar putea fi desfăşurate în toamnă, după perioada de campanie electorală.
 
După evaluările făcute de epidemiologi, cel mai probabil în lunile iulie- august vom avea o reducere foarte mare a numărului de cazuri, dacă respectăm regulile şi văd că românii sunt serioşi. De asemenea, a scăzut numărul de îmbolnăviri sub 200. Pentru a face o campanie electorală, ai nevoie ca nivelul epidemiei să fie foarte scăzut şi de o perioadă de timp pentru campanie. Cel mai bun moment pentru locale ar fi sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie. Estimările privind valul al doilea este 15 octombrie – 1 noiembrie. Cam asta este pentru locale”, a spus Ludovic Orban, la România TV.
 
Premierul spune că în ziua în care ar trebui să vină „Moş Nicolae”, oamenii vor merge la vot - alegerile parlamentare ar putea avea loc pe 6 decembrie.

În ce priveşte alegerile parlamentare, acestea trebuie organizate în 6 decembrie cel mai devreme, trebuie pus în legătură cu finalul mandatului actualului Parlament. Cea mai probabilă dată este 6 decembrie pentru parlamentare. Trebuie să vedem cât de puternică este epidemia şi dacă va permite organizarea unei campanii”, a subliniat Ludovic Orban.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici