Mai mulţi social-democraţi au primit funcţii în Parlamentul European

După ce Victor Negrescu (PSD) a obţinut funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European, şi alţi social-democraţi au obţinut funcţii importante în cadrul Legislativului european.

Urmărește
374 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi social-democraţi au primit funcţii în Parlamentul European

Mai mulţi social-democraţi au primit funcţii în Parlamentul European

Victor Negrescu este vicepreşedinte al Parlamentului European.

Dragoş Benea este noul preşedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regională, Vicepreşedinte al Subcomisiei pentru Securitate şi Apărare este social-democratul Mihai Tudose.

Vicepreşedinte al Comisiei pentru Control Bugetar este Claudiu Manda, iar vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţa Internă şi Protecţia Consumatorilor este Maria Grapini.

Dan Nica este coordonatorul Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie, iar coordonatorul în a doua parte a mandatului a Comisiei pentru Comerţ Internaţional este Ştefan Muşoiu.

„Şi mai urmează obţinerea şi a altor funcţii importante în delegaţiile parlamentare. PSD şi-a îndeplinit obiectivul fixat de a reprezenta, cu profesionalism, România şi de a se asigura că suntem mai influenţi la nivel european. Îi mulţumesc preşedintelui Marcel Ciolacu pentru sprijinul acordat şi încrederea primită în vederea coordonării negocierilor la nivelul Parlamentului European”, transmite, marţi, Victor Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici