Mai mulţi tineri vor veni din Dubai cu aeronava premierului Marcel Ciolacu - surse

Un grup de 20 de tineri, care se află în Dubai, se vor reîntoarce vineri în ţară cu aeronava închiriată de Guvern pentru vizita premierului Marcel Ciolacu în Orientul Mijlociu.

576 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi tineri vor veni din Dubai cu aeronava premierului Marcel Ciolacu - surse

Mai mulţi tineri vor veni din Dubai cu aeronava premierului Marcel Ciolacu - surse

„E un grup de 20 de tineri români, care se aflau în Dubai. Din cauza ploilor, nu s-au putut reîntoarce în ţară”, afirmă surse pentru MEDIAFAX.

Premierul Marcel Ciolacu se află, joi şi vineri, într-o vizită în Emiratele Arabe Unite. Marţi şi miercuri, el s-a aflat în Qatar.

Ministerul de Externe anunţa joi dimineaţă că un grup de cetăţeni români, rămas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit în România, iar alte două grupuri au cerut ajutor pentru cazare, până la revenirea în ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici