Maşini vandalizate în Sectorul 5. Reacţia Poliţiei Capitalei: nu sunt sesizări

Nu există înregistrate sesizări cu privire la vandalizarea mai multor autoturisme din Sectorul 5, prin lipirea unor afişe electorale, anunţă Poliţia Capitalei, după ce Adrian Vigheciu a spus că mai mulţi cetăţeni şi-au găsit maşinile vandalizate prin lipirea unor stickere cu el şi cu Gabriela Firea.

214 afișări
Imaginea articolului Maşini vandalizate în Sectorul 5. Reacţia Poliţiei Capitalei: nu sunt sesizări

Afişele cu Firea, arătate cu degetul

„Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, unde este menţionat că mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că nu există înregistrate sesizări cu privire la vandalizarea mai multor autoturisme din Sectorul 5, prin lipirea unor afişe electorale”, transmite Poliţia Capitalei.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, Adrian Vigheciu, face acuzaţii privind o campanie murdară şi lipsită de fair-play şi spune că mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate prin lipirea unor stickere care îl arată pe el şi pe Gabriela Firea.

„Mă dezic în totalitate de această acţiune josnică, care nu are nicio legătură cu mine, cu PSD sau cu Gabriela Firea” şi condamnă „ferm astfel de comportamente venite din partea unor oameni mici şi lipsiţi de discernământ”.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, Adrian Vigheciu, a acuzat o campanie murdară şi lipsită de fair-play şi spune că mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate prin lipirea unor stickere care îl arată pe el şi pe Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
vigheciu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici