Mihai Tudose: Domnul Piedone este membru PSD. Aduce o plus-valoare

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, spune că Cristian Popescu Piedone este membru PSD şi aduce plus-valoare partidului.

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose: Domnul Piedone este membru PSD. Aduce o plus-valoare

„Oamenii care au venit alături de noi şi care aduc o plus-valoare sunt bine-veniţi. Da, domnul Cristian Popescu aduce o plus-valoare, are bogată experienţa administrativă şi, după cum s-a şi demonstrat, aduce voturi, reprezintă nişte oameni, are nişte oameni în spate. E valabil şi la domnul Ponta”, a declarat Tudose.

„Domnul Piedone este membru PSD, inscris la PSD”, a mai afirmat Tudose, care a spus că discuţiile cu acesta au început după alegerile locale.

„Şi atunci a fost o greşeală, toată lumea a recunoscut că a fost o greşeală”, a mai spus preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici