Negoiţă: Dacă l-am pune pe Papa Francisc să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este de părere că orice candidat PSD la alegerile prezidenţiale va pierde doar prin prisma faptului că are în spate sigla formaţiunii, precizând că antipatia lui oamenilor faţă de partid e atât de mare încât anulează şansele oricărui prezidenţiabil.

2334 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Dacă l-am pune pe Papa Francisc să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde

Negoiţă: Dacă l-am pune pe Papa Francisc să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde

"La vizita Papei Francisc, Sanctitatea Sa, am văzut totuşi o reacţie foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist şi să nu fie aşa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, face ca popularitatea PSD şi antipatia faţă de această structură politică e atât de mare încât să anuleze şansele oricui ar intra în luptă", a declarat Robert Negoiţă, la Digi 24.

Întrebat dacă este mai fezabil un candidat unic PSD-ALDE-Pro România, primarul Sectorului 3 a replicat: "Eu nu sunt un om pesimist. Dacă ne doream cu adevărat să avem şanse la prezidenţialele de anul acesta, singura formulă era realismul pe care îl puteam manifesta în seara lui 26 mai. Dar vă mai spun şi altceva. Am văzut anumite poziţii. Nu am cum să nu îmi amintesc când am avut o discuţie în interior şi fusese condamnat Dragnea pe fond şi a făcut o întâlnire de urgenţă şi i-a chemat cu două ore mai devreme pe ceilalţi ca să-i încălzească. Îi auzeam spunând ""noi mergem până la capă". Şi eu spuneam până unde e capătul? PSD va plăti grav faptul că a avut un presedinte care a fost ţinut în funcţie până a plecat cu cătuşe".

Robert Negoiţă a mai spus că ar trebui ca "gaşca" lui Liviu Dragnea din partid să facă un pas în spate.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă va fi suspendat din PSD pentru perioadă de şase luni, potrivit unei decizii luate miercuri în CEx al partidului, miercuri seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici