Nicuşor Dan: Au fost executate aproape jumătate din lucrările de modernizare a liniei 5 de tramvai

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că au fost executate aproape jumătate din lucrările de modernizare a liniei 5 de tramvai. „Suntem optimişti că lucrările vor fi finalizate mai repede”, afirmă el.

Urmărește
225 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Au fost executate aproape jumătate din lucrările de modernizare a liniei 5 de tramvai

Nicuşor Dan: Au fost executate aproape jumătate din lucrările de modernizare a liniei 5 de tramvai

„Au fost executate aproape jumătate din lucrările de modernizare a liniei 5 de tramvai. A fost montată calea de rulare pe o lungime de 2,4 km si am început montarea noile şine de tramvai. Aceasta este una dintre cele mai lungi şi importante linii, care leagă Centrul de zona de Nord a Capitalei. Lucrările au început în februarie, termenul de execuţie este de un an, dar suntem optimişti că vor fi finalizate mai repede. Înlocuim şinele vechi cu unele noi pe o lungime de 4,25 kilometri pe tronsonul cuprins între Podul Băneasa şi Bd. Ştefan cel Mare. De asemenea, vom moderniza 17 peroane, pe care le vom adapta la tramvaiele Imperio, şi vom construi încă un peron”, scrie pe Facebook Nicoşos Dan.

Primarul general precizează că se lucrează concomitent din ambele capete, dinspre Şoseaua Ştefan cel Mare spre str. Barbu Văcărescu şi dinspre Podul Băneasa spre str. Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu.

„Au fost amplasaţi 51 de stâlpi noi, mai avem de pus 100. Acesta este primul şantier deschis din proiectul amplu de reabilitare a aproximativ 50 de km de infrastructură de tramvai din Capitală. Vom deschide în curând şi alte şantiere, iar prin aceste investiţii, nu vor mai exista linii nemodernizate în Bucureşti”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici