Nicuşor Dan, întrebat pe cine susţine la prezidenţiale, Ciucă sau Lasconi: Sunt un om de dreapta

  • Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, evită să spună pe cine va susţine la alegerile prezidenţiale.
  • Pus să aleagă între Ciucă şi Lasconi, el afirmă râzând: „Sunt un om de dreapta”.
  • Nicuşor Dan spune că aşteaptă răspunsurile candidaţilor la problemele bucureştenilor, apoi va lua o decizie.
Urmărește
1138 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, întrebat pe cine susţine la prezidenţiale, Ciucă sau Lasconi: Sunt un om de dreapta

Nicuşor Dan, întrebat pe cine susţine la prezidenţiale, Ciucă sau Lasconi: Sunt un om de dreapta

„Sunt un om de dreapta”, spune, râzând, Nicuşor Dan, întrebat pe cine va susţine, Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi.

El aminteşte că a spus din seara alegerilor că, într-o primă etapă, va prezenta unele aspecte de interes pentru administraţia din Bucureşti, de exemplu cum se împart banii între primăria Capitalei şi primăriile de sector, cine dă autorizaţiile de construire în Bucureşti, legea spaţiilor verzi şi Codul urbanismului.

„Aştept răspunsul candidaţilor şi partidelor pe aceste subiecte care mă interesează, ca om care are responsabilitate faţă de bucureşteni şi în fincţie de asta o să comunic. Am fost şi sunt un om de dreapta, am fost sprijinit de partidele de dreapta”, adaugă primarul general al Capitalei.

Întrebat dacă ar susţine o alianţă de dreapta, el spune: „Desigur. Ăsta e lucrul pe care mi-l doresc, ca în Consiliul General (al Municipiului Bucureşti - n.r.) să existe o alianţă de partide de dreapta şi ea să corespundă cu o alianţă naţională a partidelor de dreapta. Însă din ce văd, din informaţii din spaţiul public pare că nu se concretizează această alianţă şi îmi pare rău, mai ales că din calendarul electoral, 10 septembrie e data la care alianţele electorale pot fi depuse la BEC pentru alegerile parlamentare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici