Orban criticat de Florin Cîţu şi de Rareş Bogdan. "Nu vreau să cred că a trădat"

  • Premierul Florin Cîţu şi prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan l-au criticat pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru că a contribuit la îndeplinirea procedurilor parlamentare privind depunerea moţiunii USR PLUS AUR.
  • Este o acţiune bizară, nu vreau să cred că a tradat, au spus cei doi liberali.
1329 afișări
Imaginea articolului Orban criticat de Florin Cîţu şi de Rareş Bogdan. "Nu vreau să cred că a trădat"

Preşedintele PNL criticat de Florin Cîţu şi de Rareş Bogdan. "Nu vreau să cred că a trădat"

Florin Cîţu, contracandidatul lui Ludovic Orban la şefia PNL, a comentat pe scurt poziţia preşedintelui Camerei Deputaţilor.

„Este o acţiune bizară a preşedintelui PNL”, a spus Cîţu.

Rareş Bogdan l-a criticat pe preşedintele PNL, Ludovic Orban.

„Nu vreau să cred că Orban a trădat, nu cred că trebuia să-şi anuleze programul, este bizar că preşedintele Camerei Deputaţilor de la partidul împotriva căruia se depune moţiunea să stea să aştepte, să ia act de moţiunea domnilor Simion, Barna şi Cioloş. Trebuia să aibă decenţa să-şi delege atribuţiile către doamna Prună de la USR... Alina Gorghiu ar fi trebuit să facă convocarea, a fost delegată de preşedintele Senatului Anca Dragu care este plecată în străinătate, Alina Gorghiu nu a făcut-o... sunt chestii dureroase pentru PNL”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

Membrii Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului (BPR) se întrunesc sâmbătă, la ora 11.00, pentru a stabili calendarul privind citirea şi votul pe moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Moţiunea a fost depusă de USR PLUS şi AUR.

O altă şedinţă a BPR a fost convocată vineri, la ora 23.00, în sistem on-line, imediat după depunerea de către AUR şi USR PLUS a moţiunii de cenzură. Şedinţa s-a încheiat fără niciun rezultat deoarece mai mulţi parlamentari au lipsit şi nu a fost cvorum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici