Orban, despre relaţia pe care o are cu Iohannis şi Cîţu. Cât de des joacă golf

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban a spus că vorbeşte cu premierul Florin Cîţu şi cu preşedintele României, Klaus Iohannis.
  • ntrebat dacă practică golful, Orban a spus că este ocupat.
1189 afișări
Imaginea articolului Orban, despre relaţia pe care o are cu Iohannis şi Cîţu. Cât de des joacă golf

Orban, despre relaţia pe care o are cu Iohannis şi Cîţu. Cât de des joacă golf

Întrebat, luni seara, la Realitatea Plus, cât de des vorbeşte cu preşedintele României, Klaus Iohannis, preşedintele PNL, Ludovic Orban a spus: „Comunic cu preşedintele Iohannis. (...) Am comunicat şi în această perioadă. Ştiţi foarte bine că nu răspund la asemenea întrebare”.

Întrebat când a vorbit ultima dată cu premierul Florin Cîţu, contracandidatul său la şefia PNL, Orban a răspuns: „Comunic şi cu domnul premier, ultima dată la Consiliul Naţional. Am comunicat la Biroul Politic Naţional şi ne-am întâlnit la Târgu Mureş şi la Congresul UDMR şi ulterior am fost împreună la filiala PNL Mureş, unde Florin Cîţu şi-a prezentat moţiunea”.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă este sunat de premier, iar preşedintele PNL a spus că mai mult el este cel care iniţiază apelul.

„Mai mult eu sun. Sunt omul care totdeauna dau sfaturi bune şi nu sun oamenii degeaba. Sun că am un motiv, nu un motiv personal, ci este un motv care ţine de interesul partidului sau de interesul public”, a spus Orban.

Preşedintele PNL a fost întrebat şi dacă practică golful, aşa cum a îndemnat preşedintele Klaus Iohannis.

„Sunt om ocupat, nu practic golful. De dimineaţă până seară sunt în activitate. Golful presupune să ai un venit mare, peste medie şi presupune să ai şi timp ca să joci golf. Până nimereşti găurile alea de pe traseu, de pe pajiştile alea îţi ia un timp destul de îndelungat”, a spus Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă” de la clubul de golf din comuna Pianu, judeţul Alba, şi a spus că golful se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi români să descopere acest sport, care oferă multe satisfacţii.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a fost la Vama Veche.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici