PMP acuză o fraudă la tragerea la sorţi pentru completarea biroului electoral dintr-o comună

„La Schela, judeţul Galaţi, au încercat să elimine PMP din Biroul Electoral de circumscripţie, printr-o metodă josnică: au marcat bileţelul cu Pro România, pentru a fi siguri că PMP nu va intra la tragerea la sorţi pentru completarea componenţei acestuia”, anunţă formaţiunea.

163 afișări
Imaginea articolului PMP acuză o fraudă la tragerea la sorţi pentru completarea biroului electoral dintr-o comună

PMP acuză o fraudă la tragerea la sorţi pentru completarea biroului electoral dintr-o comună

„Alertă de fraudă electorală! Continuă atacurile la adresa Dreptei Unite. La Schela, judeţul Galaţi, au încercat să elimine PMP din Biroul Electoral de circumscripţie, printr-o metodă josnică: au marcat bileţelul cu Pro România, pentru a fi siguri că PMP nu va intra la tragerea la sorţi pentru completarea componenţei acestuia”, potrivit unui comunicat de presă.

Situaţia a fost semnalată de membrii Dreapta Unită, prezenţi la şedinţa Biroului Electoral.

„Deşi a fost solicitată reluarea procedurii, cu bileţele noi, nemarcate, conducerea Biroului Electoral de circumscripţie, împreună cu membrii PSD, PNL, AUR, UDMR şi Grupul minorităţilor naţionale, a refuzat reluarea procedurii vizibil fraudate. Biroul Electoral Judeţean Galaţi a fost sesizat, precum şi instituţiile abilitate. Acest caz arată un tipar construit împotriva PMP şi a Dreptei Unite. După ce au încercat să elimine alianţa de pe buletinele de vot, acum continuă atacurile pe toate căile, cu precădere în birourile electorale de circumscripţie, de unde se poate supraveghea modul în care se derulează alegerile. Dreapta Unită va sesiza toate aceste cazuri de fraudă, de abuzuri şi încercări de viciere a procesului electoral. Voinţa românilor trebuie apărată cu orice preţ. Nu-i vom lăsa să ne fure viitorul”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmp,
frauda,
birou

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici