PNL anunţă priorităţile legislative ale Grupului Parlamentar din Camera Deputaţilor în toamnă

  • PNL a anunţat priorităţile legislative ale Grupului Parlamentar liberal din Camera Deputaţilor în sesiunea de toamnă.
  • Printre altele, pe listă sunt neimpozitarea pensiilor cu valoarea până la 3000 lei, menţinerea cotei unice şi interzicerea creşterii de taxe şi impozite în 2025.
Urmărește
144 afișări
Imaginea articolului PNL anunţă priorităţile legislative ale Grupului Parlamentar din Camera Deputaţilor în toamnă

PNL anunţă priorităţile legislative ale Grupului Parlamentar din Camera Deputaţilor în toamnă

Potrivit unui anunţ al PNL, pe lista cu priorităţi sunt 11 puncte.

„Priorităţile legislative ale Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaţilor în sesiunea de toamnă 2024: neimpozitarea pensiilor cu valoarea până la 3000 lei, eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la Pilonul II de pensii, amendamentul liberal – fără creşteri de taxe şi impozite sau impozite/ taxe noi în legea bugetului de stat pentru 2025 şi menţinerea cotei unice pentru o perioadă de 10 ani de la intrarea în vigoare a propunerii legislative liberale, aflate în procedură parlamentară”, au transmis liberalii.

Pe următoarele poziţii sunt „sprijinirea studenţilor care studiază în străinătate şi se întorc în ţară, eliminarea publicităţii la jocurile de noroc, măsuri de sprijin pentru profesiile liberale, înăsprirea legislaţiei penale pentru protejarea copiilor faţă de abuzurile celor care îi au în grijă, adoptarea priorităţilor legislative ale deputaţilor şi senatorilor din grupurile parlamentare PNL cât şi priorităţile miniştrilor liberali (de exemplu legea referitoare la taxele de timbru, cea referitoare la notarii publici sau cea referitoare la consilierii de probaţiune), măsuri pentru stimularea absorbţiei fondurilor europene şi Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”.

Liberalii susţin că vor convinge şi alte formaţiuni politice să le susţină amendamentele.

„Acestea sunt priorităţile noastre legislative pentru perioada septembrie - decembrie 2024...şi vom mobiliza toate grupurile...toate, pentru a face din priorităţi Legi în vigoare. A vota împotriva acestor proiecte înseamnă a vota împotriva românilor”, a explicat Gabriel Andronache, liderul deputaţilor PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici