Ponta, despre cafeaua de la Bruxelles cu şeful statului: Băsescu vorbeşte din nou ca la cârciumă

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, întrebat unde se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu la Bruxelles, că şeful statului vorbeşte, din nou, ca la cârciumă şi că el nu se întâlneşte cu preşedintele prin cârciumi, în general netrecând pe acolo.

266 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre cafeaua de la Bruxelles cu şeful statului: Băsescu vorbeşte din nou ca la cârciumă

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat unde se va întâlni cu Traian Băsescu la Bruxelles, Ponta a răspuns: "Unde, în Grand Place, unde?".

Solicitat să comenteze declaraţia şefului statului referitoare, care a spus că va da o cafea la Bruxelles, Ponta a răspuns: "Vedeţi, şi ăsta e un mod de a vorbi ca la cârciumă".

"Din nou Traian Băsescu vorbeşte ca la cârciumă. E preşedintele ţării, eu sunt prim-ministru, eu mă duc cu o treabă la Bruxelles, domnia sa cu altă treabă. Nu mă întâlnesc prin cârciumi cu domnul Băsescu. În general nu trec pe acolo", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, vineri seară, dacă se va întâlni la Bruxelles cu premierul Victor Ponta, răspunzând că oricând poate să dea o cafea la hotelul la care va fi cazat.

"Oricând pot să dau o cafea la hotelul unde sunt cazat în oraş, mai ales că, dat fiind că începe joi (reuniunea Consiliului European - n.r.), vreau să ajung de miercuri exact pentru a intra mai bine în atmosferă şi pentru a discuta pe la Comisie", a spus Băsescu întrebat dacă se va întâlni la Bruxelles cu premierul Victor Ponta.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici