Preşedintele Poloniei face o vizită în China

  • Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, face o vizită în China.
  • Printre subiectele discutate cu liderul chinez Xi Jinping este soluţia de pace pentru Ucraina.
  • Duda speră că preşedintele chinez poate ajuta la găsirea unei variante agreate de ambele părţi implicate în război.
Urmărește
343 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Poloniei face o vizită în China

Preşedintele Poloniei face o vizită în China

Andrzej Duda se află într-o vizită de stat în China. Luni, la Beijing, el a purtat discuţii cu liderul chinez Xi Jinping. Războiul din Ucraina a fost pe ordinea de zi, potrivit Sky News.

„Sunt foarte fericit că, datorită faptului că preşedintele Xi mă numeşte prieten, ceea ce este o mare onoare pentru mine, pot contribui la construirea relaţiilor polono-chineze”, a spus Duda.

Preşedintele Poloniei a mai declarat că speră că diplomaţia din China poate ajuta la găsirea unei soluţii pentru pace în Ucraina, care să respecte legile internaţionale.

Polonia este printre principalii susţinători ai Ucrainei şi unul dintre criticii Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici