PSD va merge vineri, la consultările de la Cotroceni. Viorica Dăncilă: Suntem responsabili/ Calendarul consultărilor cu preşedintele României

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că PSD va merge la consultările de la Cotroceni, convocate de preşedintele Klaus Iohannis, pentru fomrarea unui nou Guvern.

849 afișări
Imaginea articolului PSD va merge vineri, la consultările de la Cotroceni. Viorica Dăncilă: Suntem responsabili/ Calendarul consultărilor cu preşedintele României

Viorica Dăncilă anunţă că PSD va merge vineri, la Cotroceni: Suntem responsabili/ Calendarul consultărilor de la Cotroceni

"Desigur că vom merge. (...) Suntem responsabili", a răspuns Viorica Dăncilă, întrebată dacă va participa, vineri, la consultarile cu preşedintele României, pe tema formării unui nou Guvern.

Calendarul consultărilor de la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern

Administraţia Prezidenţială a anunţat calendarul consultărilor de vineri, de la Palatul Cotroceni pentru formarea unui nou guvern, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

Potrivit unui anunţ, reprezentanţii PNL sunt convocaţi la ora 11.00, cei ai USR începând cu 11.30, liderii UDMR de la ora 12.00, iar cei ai PMP de la ora 12.30.

Reprezentanţii grupului parlamentar Pro-Europa sunt convocaţi la ora 13.00, cei ai ALDE de la ora 13.30, reprezentanţii minorităţilor naţionale începând cu ora 14.00, iar social-democraţii de la 14.30.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

"Voi convoca partidele parlamentare mâine, la prima rundă de consultări, începând cu ora 11.00", a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

Moţiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate, a anunţat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici