Radu Mihaiu cere intervenţia BEC: Ar fi o ruşine să avem alegeri puse sub semnul întrebării

Candidatul Dreptei Unite în Sectorul 2, Radu Mihaiu, cere intervenţia BEC. El susţine că într-o secţia voturile sale au fost trecute în dreptul unei contracandidate. „În anul 2024 ar fi o ruşine să avem alegeri puse sub semnul întrebări în asemenea hal”, afirmă el.

3475 afișări
Imaginea articolului Radu Mihaiu cere intervenţia BEC: Ar fi o ruşine să avem alegeri puse sub semnul întrebării

Radu Mihaiu cere intervenţia BEC: Ar fi o ruşine să avem alegeri puse sub semnul întrebării

„Aceasta era secţia pe care majoritatea PSD din BES Sector 2 nu a vrut să o mai analizeze. Şi ne-au respins politic cererea de renumărare. Deşi comisia de numărare a recunoscut eroarea. În scris. Ce s-a întâmplat: luni, la ora 7 dimineaţa, după peste 24 de ore de stat în secţie, membrii comisiei de numărare au transcris din greşeală 333 de voturi în dreptul doamnei Bughiu, în loc să fie în dreptul meu. Şi 47 în dreptul meu, în loc să le treacă la doamna Bughiu. De altfel, e singura secţie unde doamna Bughiu are un număr aşa de mare de voturi. O eroare care poate fi uşor verificată, prin renumărarea voturilor din acea secţie”, scriue pe Facebook Radu Mihaiu.

El afirmă că eroarea comisiei nu e greu de înţeles.

„Comasarea alegerilor a transformat acest scrutin într-un coşmar pentru delegaţi. Unii au stat şi 40 de ore! Au avut de numărat buletine din 5 tipuri de alegeri şi s-au strecurat nepermis de multe erori. Ce nu e de înţeles e de ce nu vrea PSD să avem o numărătoare corectă. Cer Biroului Electoral Central să intervină la Sectorul 2. În anul 2024 ar fi o ruşine să avem alegeri puse sub semnul întrebări în asemenea hal. Şi să nu se lase influenţat de AEP sau alte forţe politice”, încheie Mihaiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mihaiu,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici