Social-democraţii la vot. Fifor: În seara aceasta vom putea rescrie istoria acestei ţări/ Daea: În primul rând am pus ştampila. VIDEO

Mihai Fifor, fost vicepremeier în guvernarea Dăncilă, a declarat că a votat cu inima, în timp ce Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, a afirmat că a votat pentru binele fiecăruia. Ambii au îndemnat românii să meargă la vot.

370 afișări

"Am votat cu toată inima, am votat cu dorinţa de a merge mai departe cu un preşedinte care să poată să îi unească pe români, să readucă România într-o zonă de linişte, siguranţă, confort, care să facă o ţară cu adevărat europeană şi respectabilă în afara graniţelor. Am votat din toată inima. Este un mooment de prag pentru români şi sper ca cetăţenii să meargă în număr cât mai mare la vot. Nu am niciun dubiu că în seara aceasta vom putea rescrie istoria acestei ţări", a declarat Mihai Fifor.

"În primul rând am pus ştampila. Am pus-o unde trebuie şi pentru cine trebuie. Am votat-o pentru ţara mea, pentru binele acestei ţări şi în folosul fiecăruia. Îi îndemn pe toţi să vină la vot", a afirmat şi Petre Daea, fost ministru al Agriculturii.

Potrivit datelor oficiale oferite de Biroul Electoral Central, prezenţa la vot la ora 11.00 a fost de 11,39%, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, comparativ cu primul tur, când la aceeaşi oră, prezenţa a fost de 11,08%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
daea,
alegeri,
fifor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici