Sorin Grindeanu cere mobilizare rapidă pentru finalizarea Autostrăzii Ploieşti-Buzău

  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, le cere constructorilor să se mobilizeze mai eficient pentru terminarea lucrărilor la loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Ploieşti-Buzău.
  • El a făcut joi o vizită pe şantierul autostrăzii, care se întinde pe o distanţă de 63,25 kilometri.
Urmărește
502 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu cere mobilizare rapidă pentru finalizarea Autostrăzii Ploieşti-Buzău

Sursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

„Le-am solicitat constructorilor să se mobilizeze mai bine în punctele critice (pasajele de la km 7 şi km 38)”, spune Grindeanu, subliniind importanţa finalizării acestor loturi până la sfârşitul lunii noiembrie.

De asemenea, ministrul a cerut ca Nodul Dumbrava să fie completat tot în această perioadă, facilitând astfel conexiunea între Autostrada A3 (Bucureşti-Ploieşti) şi secţiunea A7 dintre Dumbrava şi Pietroasele.

„Până la finalizarea Lotului 3 (Pietroasele-Municipiul Buzău), descărcarea de pe primele două loturi se va face la km 47,8, în formulă provizorie, în DN2 şi DN1B”, adaugă Grindeanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici