Tăriceanu, despre Guvernul Orban II: Asistăm la o farsă politică

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că nu s-a luat o decizie în partid în privinţa votului pentru învestirea Guvernului Orban II, însă părerea sa este că „asistăm la o farsă politică”, în care actori sunt preşedintele statului şi premierul demis.

558 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, despre Guvernul Orban II: Asistăm la o farsă politică

Tăriceanu, despre Guvernul Orban II: Asistăm la o farsă politică

Întrebat, la digi24, dacă ALDE va vota pentru învestirea Guvernului Orban II, Călin Popescu Tăriceanu a spus că părerea sa este că nici măcar premierul nu vrea acest vot.

„În mod formal încă nu am luat o decizie, dar punctul meu de vedere este unul foarte clar: de a nu da votul pentru Guvernul Orban II în condiţiile în care Guvernul a pierdut încrederea în mod evident. Asistăm la o farsă politică între doi actori: preşedintele, care a numit prim-ministru care nu vrea, evident, să obţină votul de învestitură. Nici preşedintele nu vrea ca acest Guvern să treacă. Atunci nu văd de ce noi ar trebui să îi dăm votul de încredere”, a spus Tăriceanu.

Între 17 şi 19 februarie miniştrii propuşi vor fi audiaţi în comisiile parlamentare de specialitate, iar în 24 februarie este programat votul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici