Traian Băsescu: Niciun partid nu ar trebui să fie în sală la citirea moţiunii de cenzură

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă că lupta pentru putere şi influenţă a clanurilor PSD a fost transferată sub cupola Parlamentului. El a afirmat că niciun alt partid nu ar trebui să se afle în sală, duminică, la citirea moţiunii de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu.

6630 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Niciun partid nu ar trebui să fie în sală la citirea moţiunii de cenzură

Traian Băsescu: Niciun partid nu ar trebui să fie în sală la citirea moţiunii de cenzură

"Duminică se va citi în Parlament moţiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar miercuri va avea loc dezbaterea şi votul. Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere şi influenţa a clanurilor din PSD. Desigur, maidanezul de companie al PSD, Călin Popescu Tăriceanu va conduce lucrarile Camerelor Reunite. La o astfel de dispută internă, niciun alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală", a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a afirmat că doar aşa PSD ar putea întelege în ce situaţie ridicolă s-a pus singur, iar "Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ţine loc de inteligenţă, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici