Donald Trump acceptă oficial nominalizarea pentru funcţia de preşedinte al SUA. Republicanul a intrat în cursa pentru Casa Albă

Trump acceptă oficial nominalizarea republicană pentru funcţia de preşedinte al SUA: „Peste patru luni, vom avea o victorie incredibilă”.

Urmărește
517 afișări
Imaginea articolului Donald Trump acceptă oficial nominalizarea pentru funcţia de preşedinte al SUA. Republicanul a intrat în cursa pentru Casa Albă

Trump acceptă oficial nominalizarea republicană pentru funcţia de preşedinte al SUA

Donald Trump a urcat pe scenă în aplauzele miilor de oameni aflaţi pe stadion şi a ridicat pumnii în aer.

„În seara aceasta, cu credinţă şi devotament, vă accept cu mândrie nominalizarea pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite”, a spus el, conform Sky News.

Trump şi-a exprimat „recunoştinţa” faţă de „valul de dragoste” şi sprijin în urma tentativei de asasinat de la mitingul său de sâmbătă.

„În spatele meu şi în dreapta era un ecran mare pe care era afişat un grafic al trecerilor frontierelor sub conducerea mea. Cifrele erau uimitoare.

Pentru a vedea graficul, am început să mă întorc spre dreapta şi eram gata să îmi întorc capul din nou, sunt norocos că nu am făcut-o, când am auzit un şuierat puternic şi am simţit că ceva m-a lovit, foarte tare, la urechea dreaptă”.

El spune că a văzut „sânge peste tot” şi a ştiut că era grav.

„Era sânge peste tot şi totuşi, într-un anumit fel, m-am simţit foarte în siguranţă, pentru că îl aveam pe Dumnezeu de partea mea”, spune el.

„Lucrul uimitor este că, înainte de împuşcătură, dacă nu mi-aş fi mişcat capul în ultima clipă, glonţul asasinului şi-ar fi atins perfect ţinta, iar eu nu aş fi fost cu voi în seara aceasta”.

În timp ce camera se deplasează în jurul arenei, sunt oameni cu lacrimi în ochi în timp ce îl ascultă pe Trump.

În altă ordine de idei, Trump a promis să „pună capăt războiului din Ucraina”.

Donald Trump a spus că „avem, de asemenea, o criză a imigraţiei ilegale”: „Există o invazie masivă la graniţa noastră sudică, care a răspândit mizerie, criminalitate, sărăcie, boli şi distrugere în comunităţile din întreaga noastră ţară”.

El spune că există, de asemenea, o „criză internaţională”.

„Este timpul pentru o schimbare”, adaugă el: „Această administraţie nu se poate apropia de rezolvarea problemelor - avem de-a face cu oameni foarte duri şi feroce”.

Donald Trump spune că „în urmă cu doar câţiva ani, sub preşedinţia mea, aveam cea mai sigură frontieră şi cea mai bună economie din istoria ţării noastre”.

Dar, în mai puţin de patru ani, „adversarii noştri au transformat succesul incredibil în tragedie şi eşec fără precedent”.

El spune: „Aşa că în această seară, indiferent dacă m-aţi susţinut în trecut sau nu, sper că mă veţi susţine în viitor, pentru că voi readuce visul american.

„Cu mare umilinţă, vă cer să fiţi entuziasmaţi de viitorul ţării noastre”.

Fostul preşedinte a adăugat că republicanii au un plan pentru a reduce preţurile.

El va pune capăt mandatului privind vehiculele electrice în prima zi, va readuce producţia de automobile şi „nu va lăsa ţările să vină şi să ne ia locurile de muncă”.

Trump spune că produsele vor fi construite în America şi acest lucru va „crea locuri de muncă masive”.

„Conform planului meu, veniturile vor creşte vertiginos, inflaţia va dispărea, locurile de muncă vor reveni în forţă, iar clasa de mijloc va prospera ca niciodată”, adaugă el.

„Dar nicio speranţă sau vis pe care îl avem pentru America nu poate avea succes dacă nu oprim invazia imigranţilor ilegali la graniţa noastră sudică”.

El spune că „oamenii trebuie să vină legal în ţară”.

Trump a arătat mulţimii un grafic care pare să arate că imigraţia ilegală a crescut după ce el a părăsit funcţia: „Am devenit o groapă de gunoi pentru restul lumii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trump,
nominalizare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici