Trump susţine că a făcut „mult mai multe lucruri pentru minorităţi” decât fostul preşedinte, Barack Obama

  • Donald Trump a declarat jurnaliştilor că a făcut mai multe lucruri pentru minorităţi decât Obama
  • Trump nu a ratat ocazia de a-l ataca pe fostul preşedinte
  • Barack Obama a acuzat indirect administraţia Trump în timpul elogiului de la funeraliile lui John Lewis
323 afișări
Imaginea articolului Trump susţine că a făcut „mult mai multe lucruri pentru minorităţi” decât fostul preşedinte, Barack Obama

Sursa foto: profimedia

Donald Trump a susţinut că a făcut „mai multe pentru minorităţi” decât Barack Obama în timpul mandatului său, relatează The Independent. Preşedintele a vorbit scurt cu jurnaliştii în timp ce pleca de la Casa Albă spre Tampa, Florida.

Întrebat ce părere are despre comentariile care vizau administraţia Trump, făcute de fostul preşedinte în timpul funeraliilor activistului John Lewis, Trump le-a răspuns: „A făcut o treabă proastă pentru minorităţi. Am făcut mult mai mult pentru minorităţi decât el ”.

Barack Obama a lansat acuzaţii indirecte către administraţia Trump, care după părerea fostului preşedinte, vrea să suprime votul alegătorilor. Obama i-a acuzat pe cei de la putere, în timpul elogiului adus lui John Lewis, că nu tratează egal minorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici