USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”

Liderul consilierilor USR S5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi a „grupului infracţional care a acaparat” Primăria Sectorului 5 şi instituţiile din subordine.

1039 afișări
Imaginea articolului USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”

USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”

„În jurul lui Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Generală a Capitalei, există zeci de rude şi membri de partid care au ocupat sau ocupă funcţii publice de conducere”, potrivit unui comunicat de presă.

USR transmite că „toate aceste personaje prind contracte publice în instituţiile păstorite de el sau care par a avea rolul de puşculiţe pentru imobile şi maşini de lux achiziţionate cu fonduri a căror provenienţă este incertă”.

„Copii, soacră, ginere, nepoţi, verişor, şofer, fiul şoferului, cumnatul fiului, şefa fiicei, condamnaţi penal, interlopi, concubina unui nepot, mama concubinei, angajaţi care s-au mutat alături de şef când acesta a schimbat primăriile – toţi fac parte din maşinăria lui Piedone, cel care, în CV-ul său, este o imagine în oglindă a tuturor: fiul unui fost demnitar comunist, condamnat penal, conectat la resurse publice, membru al unui partid controversat, peste tot planând o avalanşă de semne de întrebare şi suspiciuni”, se arată în plângerea făcută de USR şi Alexandru Dimitriu, candidat Dreapta Unită la Primăria Sector 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici