USR cere RA-APPS să publice lista persoanelor care stau în vilele instituţiei

Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR, a depus miercuri o solicitare oficială către RA-APPS, cerând clarificări şi transparenţă cu privire la lista imobilelor deţinute şi a persoanelor care beneficiază de locuinţe de serviciu şi de protocol.

Urmărește
154 afișări
Imaginea articolului USR cere RA-APPS să publice lista persoanelor care stau în vilele instituţiei

USR cere RA-APPS să publice lista persoanelor care stau în vilele instituţiei

„Klaus Iohannis se pregăteşte să îşi încheie mandatul şi să beneficieze de o astfel de locuinţă. Este inacceptabil ca, în România anului 2024, RA-APPS să investească în secret milioane de euro din bani publici într-o reşedinţă de lux, fără licitaţii şi fără transparenţă, în timp ce spitalele se prăbuşesc, şcolile încă sunt subfinanţate, iar românii abia se descurcă după valul de scumpiri care nu se mai opreşte”, a declarat Ionuţ Moşteanu.

În solicitarea sa, Ionuţ Moşteanu a cerut lista completă a imobilelor deţinute de RA-APPS şi situaţia persoanelor care le ocupă, detalii despre toate locuinţele de serviciu şi de protocol, pentru a clarifica cine beneficiază de aceste facilităţi şi în ce condiţii, precum şi identificarea persoanelor care nu mai sunt îndreptăţite să ocupe locuinţe de serviciu.

„Este timpul să aflăm pentru ce persoane sunt aceste investiţii în lux ale RA-APPS. Vom continua să cerem clarificări şi să luptăm pentru ca banii publici să fie folosiţi pentru toţi românii, nu doar pentru nişte privilegiaţi”, a concluzionat Ionuţ Moşteanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici