Peste 360 de noi cazuri de OZN-uri au fost raportate agenţiilor americane din martie 2021

Cea mai importantă agenţie de spionaj din SUA a declarat joi că 366 de noi cazuri de fenomene aeriene neidentificate au fost raportate agenţiilor de informaţii americane începând din martie 2021, scrie CNBC.

Urmărește
2327 afișări
Imaginea articolului Peste 360 de noi cazuri de OZN-uri au fost raportate agenţiilor americane din martie 2021

Cele 366 de rapoarte nou adăugate se alătură unui catalog de 144 de cazuri care au fost documentate în ultimii 17 ani.

Recordul total de activităţi aeriene bizare se ridică acum la 510.

Biroul Directorului de Informaţii Naţionale a scris într-un raport neclasificat de 11 pagini că mai multe agenţii au constatat că obiectele zburătoare "au demonstrat caracteristici de zbor sau performanţe neobişnuite".

Versiunea clasificată a raportului, care este cerută de Legea de autorizare a apărării naţionale pentru anul fiscal 2022, a fost transmisă Congresului.

Majoritatea rapoartelor au provenit de la aviatori şi operatori din cadrul U.S. Navy şi U.S. Air Force care au fost martori ai fenomenelor aeriene neidentificate în timpul îndeplinirii sarcinilor de serviciu.

În 2020, Pentagonul a format un nou grup operativ pentru a investiga apariţiile OZN-urilor care au fost observate în mai multe rânduri de către aeronavele militare americane.

Crearea grupului operativ pentru fenomene aeriene neidentificate, sau UAPTF, continuă un efort început în ultimii ani pentru a investiga incidentele aeriene inexplicabile întâlnite de armata americană.

Marina americană a condus anterior eforturile de investigare a fenomenelor aeriene neidentificate, deoarece această ramură aeriană a raportat mai multe întâlniri în care au fost implicate aeronavele sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici