Spitalele CFR din Sibiu şi Timişoara vor fi reabilitate şi modernizate. Care este suma alocată de Guvern

  • Premierul Marcel Ciolacu anunţă investiţii în spitalele CFR din Sibiu şi Timişoara, care vor fi reabilitate şi modernizate.
  • Guvernul alocă 10,5 milioane de lei pentru exproprieri.
Urmărește
146 afișări
Imaginea articolului Spitalele CFR din Sibiu şi Timişoara vor fi reabilitate şi modernizate. Care este suma alocată de Guvern

Spitalele CFR din Sibiu şi Timişoara vor fi reabilitate şi modernizate. Care este suma alocată de Guvern

Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, în şedinţa de guvern că vor continua investiţiile în reţeaua de spitale publice.

Astfel, spitalele CFR din Sibiu şi Timişoara vor fi reabilitate şi modernizate.

„Clădirile celor două spitale au devenit proprietatea unor persoane fizice, care evident că nu pot asigura investiţiile specifice infrastructurii spitaliceşti. Prin urmare, este nevoie de trecem clădirile în proprietatea statului şi alocăm azi Ministerului Transporturilor 10 milioane şi jumătate de lei necesare exproprierilor”, spune Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici